Steun Hart voor Urk!
Hart voor Urk brengt een informeel bezoek aan de nieuwe Ichthus Kerk

Home Hart voor Urk brengt een informeel bezoek aan de nieuwe Ichthus Kerk


Hart voor Urk brengt een informeel bezoek aan de nieuwe Ichthus Kerk

Ichthus KerkDinsdag avond, na de commissie 1 vergadering, die al vroeg af was kwam het spontane idee bij de fractie op om eens te kijken hoe het met de nieuwbouw van de bijna afgeronde ichthus kerk gesteld was. Jan Meindert, Jelle, Frans Lucas en wethouder Gerrit namen een kijkje in dit nieuwe kerkgebouw.


Wat is het toch fijn, dat waar op andere plekken kerken afgebroken worden of omgebouwd worden voor andere doeleinden, het op Urk nog het geval is dat we met elkaar nog nieuwe kerken bouwen. Natuurlijk moeten wij hier onszelf niet mee op de borst slaan, maar dat mag voor zich spreken.

Ichthus Kerk bezoekDe kerk eenmaal binnen getreden valt het ons direct op hoe mooi deze is, het is werkelijk een lust voor het oog. Onze complimenten voor de bouw, en wij wensen de CGK Ichthus gemeente dan ook Gods onmisbare zegen toe in dit nieuwe Gods huis.

Wethouder Gerrit Post is blij met het traject en hoe het verlopen is rond de nieuwbouw van de kerk. Hij heeft zich ingespannen voor alle betrokken partijen en kan tevreden terug zien en is hoopvol voor de toekomst. Ichthus Kerk binnen

Zaterdag is de opening van de nieuwe kerk, en van Hart voor Urk zullen twee vertegenwoordigers deze dienst bijwonen.

 
Coalitieakkoord
Bekijk hier het coalitieakkoord.
Video's
Bekijk hier onze video's.