Steun Hart voor Urk!
Verkeersveiligheid bij de Oversteekplaats bij Winkelcentrum Urkerhard op De Nagel

Home Verkeersveiligheid bij de Oversteekplaats bij Winkelcentrum Urkerhard op De Nagel


Verkeersveiligheid bij de Oversteekplaats bij Winkelcentrum Urkerhard op De Nagel

verkeersveiligheid winkelcentrum urkIn de krant staat vermeld over de onveilige situatie bij de oversteekplaats bij Winkelcentrum Urkerhard op De Nagel. Volgens de krant staat hij bekend om de ongelukken die er gebeuren, en de gevaarlijke situaties die er plaatsvinden. Van deze oversteekplaats wordt goed gebruik gemaakt, zodat dit ons zorgen baart. De veiligheid voor de burgers is voor onze gemeenschap een prioriteit, zo ook voor u als college en wij als gemeenteraad.

De veiligheid behoord gewaarborgd te zijn of te worden. Wij willen daarom aan u vragen, of de veiligheid voor de burgers en het verkeer hier op korte termijn aangescherpt kan worden, onder andere zou dit kunnen door het plaatsen van veiligheidsborden, of digitale waarschuwingsborden. De oversteekplaats bij de Frits Bodeschool op De Nagel is een goed voorbeeld. Wij gaan er van uit dat u hier als college over nagedacht hebt, en vragen aan u, hoe u hierover denkt en wat u hier op korte termijn aan gaat doen. Het gaat om de veiligheid van onze burgers.

De Burgemeester antwoordt dat dit binnen het College aan de orde is geweest, en dat er op korte termijn maatregelen getroffen gaan worden.  

Ingezonden door: J.M. Keuter

 
Coalitieakkoord
Bekijk hier het coalitieakkoord.
Video's
Bekijk hier onze video's.