Steun Hart voor Urk!
Hangjongeren

Home Hangjongeren


Hangjongeren

hangjongerenAls je de naam hangjongeren noemt hebben we het over Amsterdam, of andere grote steden maar helaas dat is een droom. Wij leggen namelijk ons politieke oor graag bij de burger te luister en ons is diverse malen door klagende burgers ter ore gekomen, dat er ter hoogte van het oude postkantoor c.q. de ouwe mollum dagelijks hinderlijke overlast is van een groep allochtone hangjongeren. Is de politie hiervan op de hoogte ? ?, en kunnen we hier niet wat aan doen ? ? Hoe tolerant zijn we ? Wij vragen dan hiervoor dringend en urgente, bijzondere aandacht.


En nu het toch over jongeren gaat, Sommige mensen noemden ons college ‘’weigercollege’’ omdat het college niet prakiseert om aan de sluitingstijden te sleutelen in de oudejaarsnacht van Zaterdag op Zondag...
Juist Urk heeft een rustige jaarwisseling landelijk gezien, laten we dat zo houden, half twee te laat ? het is ook een keer genoeg. Een voetbalwedstrijd duurt ook niet bij de finale plotseling 3 keer 3 kwartier, in plaats van 2 keer 3 kwartier.

 
Coalitieakkoord
Bekijk hier het coalitieakkoord.
Video's
Bekijk hier onze video's.