Steun Hart voor Urk!
De zomer zonder speeltuin?

Home De zomer zonder speeltuin?


De zomer zonder speeltuin?

speelbos urkHoe staat het met de Ontwikkelingen omtrent- en Verwezenlijking van het Speelbos met onze Speeltuin, want: ‘De Zomer is in aantocht, en daarom is er haast bij’. De buitenlucht en het spel brengen onze kinderen op de straten. Wij hebben mooie Presentaties over de plannen van een Speelbos met onze Speeltuin gehad. Als Gemeenteraad hebben wij er mee ingestemd, maar nu de uitvoering- en verwezenlijking van deze prachtige plannen. Laat dit toch niet te lang gaan duren, zodat de beeldvorming hierover niet zal ontstaan: ‘Het blijft bij mooie en prachtige Plannen alleen’.


Als dit allemaal te lang op zich laat wachten, kunnen deze plannen leiden tot afstel, zodat deze mooie en prachtige Plannen in de ijskast verdwijnen, en de toekomst conclusie wordt, de idealen voor een Speelbos met onze Speeltuin waren er, maar deze zijn helaas nooit
gerealiseerd geworden. Dit zal de bedoeling hiervan niet wezen. Daarom concreet: ‘Wanneer kan dit Speelbos met onze Speeltuin een feit zijn’. Het zou prachtig zijn, als dit voor de Zomer gerealiseerd kan worden, of zijn wij dan te optimistisch.

Wethouder Geert Post zou het prachtig vinden, als dit voor de zomervakantie gerealiseerd kan zijn.

 
Coalitieakkoord
Bekijk hier het coalitieakkoord.
Video's
Bekijk hier onze video's.