Steun Hart voor Urk!
Verkeersmaatregelen Winkelcentrum Urkerhard

Home Verkeersmaatregelen Winkelcentrum Urkerhard


Verkeersmaatregelen Winkelcentrum Urkerhard

winkelcentrum urkNu de bouw van het winkelcentrum voltooid is, is het goed om ook het gebied daar omheen aan te pakken. Om een veiligere situatie voor voetgangers en weggebruikers moeten verkeersmaatregelen worden getroffen. Vooral voor de voetgangers en fietsers zijn deze voorzieningen nodig. Op dit moment is de Nagel, maar ook de Ransuil, een gevaarlijke weg. Hart voor Urk denkt aan de bewoners van Talma Haven. Voor het is het een hachelijke onderneming om de Nagel over te steken naar het winkelcentrum.

Hetzelfde geldt ook voor de bewoners van het Dok, die de Ransuil moeten nemen met gevaar voor hun leven. Maar ook de vele voetgangers en fietsers. Hart voor Urk denkt ook aan de vele scholieren en kindertjes met hun ouders in dit gebied. Verkeersremmende maatregelen zijn nodig en veilige oversteekplaatsen om ongelukken te voorkomen.

Is er overleg met de buurt geweest? Met vertegenwoordigers van de scholen en Talma-Haven en het Dok? Met de winkeliersvereniging Urkerhard? Zij allen zijn direct betrokkenen. Gaat de wethouder nog een hoorzitting beleggen? Er moet wat gebeuren, eer dat er ongelukken gebeuren. Adequate en overzichtelijke verkeersmaatregelen zijn gewenst. Graag willen we nog wel antwoord op de door ons gestelde vragen.

 
Coalitieakkoord
Bekijk hier het coalitieakkoord.
Video's
Bekijk hier onze video's.